Την Τετάρτη 8/1 συνεχίζεται η δίκη των 2 δολοφόνων του Σ. Λουκμαν στα Πετράλωνα.
Συγκέντρωση στα δικαστήρια (Λουκάρεως) την Τετάρτη 9/1

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στις 17/1/2013 και λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ο Χρήστος Στεργιόπουλος 29 ετών και ο Διονύσης Λιακόπουλος 25 ετών δολοφονούν στα Άνω Πετράλωνα τον 26χρονο Σαχτζάτ Λουκμάν. Τα θρασύδειλα καθάρματα είχαν βγει για κυνήγι μεταναστών, αφού πάνω τους βρέθηκαν δυο μαχαιριά και κυκλοφορούσαν με καλυμμένη πινακίδα. Από την πρώτη στιγμή μπάτσοι και ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία όπως πάντα, προσπαθούν να μας πείσουν πως το «συμβάν» οφείλεται σε μια παρεξήγηση. Τελικά αναγκάζονται να παραδεχτούν πως οι δύο δολοφόνοι όχι μόνο «έτυχε» να έχουν πάνω τους μαχαίρια, όχι μόνο είχαν στα σπίτια τους στιλέτα, αεροβόλα, σιδερογροθιά, κτλ αλλά όλως τυχαίως είχαν και προπαγανδιστικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση δεν αποτελεί ούτε τυχαίο ούτε και μεμονωμένο περιστατικό. Η δολοφονία άλλωστε του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά και οι “αποκαλύψεις” για τη δράση της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύουν πως οι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες επιθέσεις εναντίων ανυποψίαστων μεταναστών στο κέντρο της Αθηνάς αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια εντάσσονται σε μια συνολική συνθήκη, όπου Κράτος και αφεντικά σε καιρούς κρίσης πριμοδοτούν υλικά, ηθικά και πολιτικά τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Στόχος είναι η τρομοκράτηση των αγωνιζόμενων και γενικότερα όλης της κοινωνίας που ασφυκτιά υπό το βάρος μιας πολιτικής αφαίμαξης των ζωών μας, και να στρέψουν τους από τα κάτω σε έναν πόλεμο όλων εναντίων όλων.

Η δολοφονία του Λουκμάν, του Παύλου αλλά κι άλλες επιθέσεις σε μετανάστες και αγωνιστές από τους χρυσαυγίτες χρησιμοποιούνται από το κράτος, κατά το δοκούν. Για επικοινωνιακούς λόγους αλλά και ενδοσυστημικούς ανταγωνισμούς (ψηφοθηρία, το κράτος διαχειριστής – εγγυητής της δημοκρατίας και η θεωρία των δύο άκρων). Ανακαλύπτεται ο ‘’αντιφασισμός’’ και ‘’οι θεσμοί επιτέλους θα κάνουν τα δέοντα’’. Η δικαιοσύνη θα δικάσει, η αστυνομία θα συλλάβει , τα μμε θα αποκαλύψουν και ο πολιτικός κόσμος θα απομονώσει!!!!!

Σε αυτή τη χρονική στιγμή το κίνημα δεν πρέπει να δείξει ούτε μια στιγμή εφησυχασμού, ο αγώνας ενάντια στο κράτος και το παρακράτος πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Το κίνημα πρέπει να τσακίσει στο δρόμο τα τάγματα εφόδου του καπιταλισμού. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι και αγώνας ενάντια στο σύστημα που τον γεννά και τον συντηρεί. Είναι αγώνας των ‘’από τα κάτω’’ και διακυβεύεται μέσα στην ταξική – κοινωνική πάλη. Για εμάς ο αγώνας δεν ξεκινά ούτε τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες της αστικής δικαιοσύνης. Αντίθετα χτίζεται, παλεύεται, ομορφαίνει και χειραφετείται στις δομές αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας.

Ενάντια λοιπόν στον κοινωνικό κανιβαλισμό και τον επιβαλλόμενο εκφασισμό, να αντιτάξουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων και την οργάνωση μας απέναντι στο κράτος, τα αφεντικά και τους φασίστες. Μακριά από κάθε θεσμό και διαμεσολάβηση για ένα μαχητικό και πολύμορφο αντιφασιστικό αγώνα. Μόνο ο αγώνας για την ολική ανατροπή κράτους και κεφαλαίου αλλά και την κατάλυση οποιασδήποτε εξουσιαστικής σχέσης που δημιουργεί διαχωρισμούς μπορεί να δώσει ορμή και όραμα για το πραγματικό τσάκισμα του φασισμού, για την Κοινωνική Επανάσταση.

Δεν ξεχνάμε τον Παύλο, τον Σαχτζάτ Λουκμάν, κανένα θύμα του φασισμού. Ο αγώνας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο θα περάσει πάνω από τους φασίστες και όσους τους κάνουν πλάτες. Ο καθένας ας διαλέξει στρατόπεδο και ας αναλάβει τις ευθύνες του.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συγκέντρωση Τετάρτη 8/1 στις 9:00 πμ στα Δικαστήρια, στη Λουκάρεως