Το πρωί της 16ης Γενάρη πραγματοποιήσαμε μαζική παρέμβαση με κρέμασμα πανό, συνθήματα και τρικάκια, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο μετανάστης-εργάτης Σ.Λουκμάν το 2013 από τους φασίστες Δ.Λιακόπουλο και Χ.Στεργιόπουλο.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρέμβαση -λίγα λεπτά μετά, μία κλούβα τοποθετήθηκε στο σημείο δολοφονίας- κατευθυνθήκαμε προς το δημόσια καλεσμένο σημείο συγκέντρωσης, την πλατεία Μερκούρη, όπου από νωρίς βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις τόσο περιμετρικά της πλατείας όσο και ευρύτερα στα Άνω Πετράλωνα (κλούβες στον περιφερειακό του Λόφου Φιλοπάππου, ασφαλίτες στον σταθμό των Πετραλώνων και στα κάθετα στενά) πραγματοποιώντας ελέγχους και απαγορεύοντας την πορεία.

Ο κόσμος του αγώνα, οι δυνάμεις του κινήματος που κάλεσαν σε αυτή τη διαδήλωση και όλοι όσοι στήριξαν με τη συμμετοχή τους τα καλέσματα, κατάφεραν να συναντηθούν και παρόλες τις αντίξοες συνθήκες και κόντρα στο κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που επιχειρείται να επιβληθεί στην κοινωνία και στους αγωνιζόμενους, πραγματοποίησε συγκέντρωση για μίαμιση ώρα. Στο τέλος, οι συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν προς τον σταθμό των Πετραλώνων.

ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ-ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑ-ΠΕΤΡΙΤ ΖΙΦΛΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

Aναρχικό/αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια | Kατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37

Αντιφασιστική – Αντιεξουσιαστική συνέλευση Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Σύντροφοι/Συντρόφισσες

Το δημόσιο κάλεσμα : Σάββατο 16 Γενάρη | Αντιφασιστική-Αντικρατική-Αντικαπιταλιστική πορεία αντίστασης και μνήμης