ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μπροστά στην αποτυχία μιας ολόκληρης περιόδου, αλλά και μπροστά σε μία νέα ακόμα πιο επίπονη περίοδο , που έρχεται, η πολιτική και οικονομική εξουσία προσπαθεί, μέσω των εκλογών να κερδίσει την συναίνεση της καταπιεζόμενης κοινωνίας, διαιωνίζοντας την ίδια πολιτική με ανανεωμένο πολιτικό προσωπικό με πολυδιάσπαση του δικομματισμού και την παραγωγή κομμάτων για κάθε γούστο.

Μετά τα απειλητικά ψευτοδιλήμματα – Κυβέρνηση ή χάος, παραμονή στην Ε.Ε . ή χάος-, έπεται η βαρβαρότητα.

Οι εκλογικές αυταπάτες, που προωθούνται από όλα τα κόμματα, είτε της αριστεράς είτετης δεξιάς, οδηγούν στην αναχαίτηση και τον παροπλισμό των αγώνων των καταπιεσμένων.

Η ανάπτυξη ενός μαχητικού κινήματος, μέσα από αδιαμεσολλάβητους αγώνες και από αυτοοργανωμένες δομές, θα αποτελέσει την μόνη αξιόπιστη δύναμη για την ανατροπή πολιτικής, που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό.

Να αρνηθούμε τις εκλογικές αυταπάτες, που αποσκοπούν στον εξωραϊσμό του συστήματος της εκμετάλλευσης και της υποταγής , σημαίνει να εντείνουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος , που γεννάει τις κρίσεις, την υλική, αξιακή και πνευματική φτώχεια, για μια κοινωνία γενικευμένης κοινωνικής αυτοδιεύθυνσης.

Η ισότητα, η αλληλεγγύη και η ελευθερία δεν εξαγοράζονται με ψήφους, κατακτιούνται με αγώνες.

Καμία συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία υποταγής.

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ