Η Zackie Oh / Ζακ ζει μέσα στους αγώνες

Την 21η του Σεπτέμβρη κλείνουν δύο χρόνια από τη βάρβαρη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, της Zackie Oh. Δύο χρόνια από τη μέρα που αντικρύσαμε την εξόντωση ενός ανθρώπου από μπάτσους και αφεντικά, στο όνομα της ιδιοκτησίας. Δύο χρόνια από τη μέρα που είδαμε μια αρένα φτιαγμένη από ανθρώπους που απλώς βιντεοσκοπούσαν αμέτοχοι με τα κινητά τους το «θέαμα» χωρίς να επέμβουν στην εν ψυχρώ δολοφονία ενός συνανθρώπου τους.

Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, της Zackie Oh, δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν μια δολοφονία δια λιντσαρίσματος, σε κάποιον που θεώρησαν περιθωριακό και ανεπιθύμητο. Στους δολοφόνους παρείχαν κάλυψη τόσο η Αστυνομία, όσο και τα media, που μιλούσαν για “αυτοτραυματισμό ενός ληστή”.

Η πορεία μνήμης την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Ζακ/της Zackie αποτελεί μια υπόσχεση πως κανένα θύμα της κρατικής, πατριαρχικής και φασιστικής βίας δεν θα ξεχαστεί, πως η βαρβαρότητα ενάντια στους από τα κάτω αυτού του κόσμου δεν θα μείνει αναπάντητη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Προσυγκέντρωση στις 18:00 στη Γλάδστωνος, στο σημείο της δολοφονίας.

¡NO PASARAN!

Αναρχικό – Αντιεξουσιαστικό Στέκι «ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ», Κατάληψη Στέγης Προσφύγων /Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26, ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση ΑΡΟΔΑΜΟΣ, Αντιφασιστική – Αντιεξουσιαστική συνέλευση Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου, Σύντροφοι και Συντρόφισσες